Dystrybutory

Dystrybutory
Istnieje wiele możliwych sposobów na ekspozycję napoi na bufetach oraz bezpośrednio przynoszonych do stołu. Najbardziej popularną formą serwowania soków lub wody jest słój. Można pod niego umieścić stojak lub specjalną podstawę. Słoje dedykowane do gastronomii występują w pojemnościach 4, 5, 7, 8 i 9 litrów. Można zatem dopasować pojemność słoja do rzeczywistego zużycia soku aby się nie marnował. Kolejnym sposobem serwowania są dystrybutory z tubami do których umieszcza się lód umożliwiający chłodzenie napoi. Pojemności dystrybutorów są dwie 8, 6, 4 i 3 litry. Natomiast bezpośrednio na stół można zastosować karafki szklane lub karafki ze stojakiem i w dużej misie chłodzącej która może być gładka lub tłoczona.
Każdą z wymienionych propozycji znajdziecie Państwo w naszej ofercie i w naszym sklepie www.etabletop.com.pl, serdecznie zapraszamy na wiosenne promocję. tel. 724094404 tabletop@tabletop.com.pl


kilnerjpg